Det är vi som är Fredriksons

Välkommen hem till Margaretha & Klas

Att bo och arbeta här är en förmån och en stor lycka, tycker vi. Vi blev förälskade i huset, trädgården och omgivningarna redan när vi första gången kom hit som gäster till pensionatet. Nu, efter tio år som ägare till det här fantastiska stället, nyper vi oss ständigt i armen och förundras över att det är vårt, att vi faktiskt bor och jobbar här.

Att bo och arbeta här är en förmån och en stor lycka, tycker vi. Det finns alltid något att göra, under alla årstider och vi tar emot gäster hela året.

Margaretha tar hand om bokningar och förfrågningar. Hon sköter restaurangen, planerar menyer, lagar all mat och serverar den. Det är viktigt att maten är en smakupplevelse, anser hon och söker ständigt efter lokala råvaror. Margaretha gör även allt det andra som hör till på ett pensionat, så att rummen är fina till övernattande gäster.

Klas tar hand om allt det praktiska utomhus. Han odlar grönsaker i växthuset och köksträdgården, sköter om bärbuskar och fruktträd. Det är också Klas självpåtagna uppgift (vilket han trivs med), att den härliga parkliknande trädgården är en välkomnande och mysig miljö för gästerna att vistas i. Han åker ofta till skogs för att jaga vilt eller plocka bär och svamp.

Vi försöker hela tiden bli ännu bättre så att vistelsen för gästerna ska bli så härlig och avkopplande som möjligt, att det blir ett fint minne att ta med sig hem.

Välkomna till vårt paradis!