Restaurangen
Vi bor mitt i ett fantastiskt skafferi i Skaraborg mellan Vänern och Vättern och det skafferiet vill vi använda så mycket som det går. Ingredienserna till matlagningen väljs med omsorg. Det är vilt, svamp och bär från skogen, fisk från Vänern och Vättern, grönsaker, örter, frukt och bär från vår köksträdgård samt potatis, honung och rotfrukter från matproducenter i vår närhet. Med utgångspunkt från allt detta goda skapar vi en 5-rätters och en 3-rätters meny.
Boka en helhetsupplevelse på vårt pensionat. Njut av en god middag hos oss och somna sött i en av våra smakfullt möblerade dubbelrum. Bord i restaurangen kan även bokas utan övernattning om ni är ett sällskap på minst fyra personer.
5-rättersmeny
Pris: 875:-/person
Vinpaket och alkoholfritt dryckespaket tillkommer.
5-rättersmeny
-
SKOGSSVAMP & DILL
-
PLOMMON & STEKOST
-
ABBORRE & HAVTORN
-
DOVHJORT & SVARTROT
-
ÄPPLE & HONUNG
3-rättersmeny
Pris: 625:-/person
Vinpaket och alkoholfritt dryckespaket tillkommer.
3-rättersmeny
-
SKOGSSVAMP
Lagrad ost, dill
-
DOVHJORT
Svartrot, rönnbär
-
ÄPPLE
Honung, maräng
Välkommen att kontakta Margaretha för förfrågningar och bokning på mobil 073-182 79 96 eller maila fredriksonspensionat@eggby.net
Vår restaurang
Vår restaurang i glasverandan har en varm och rustik miljö med temat till naturen som inspiration, det är inriktningen för såväl maten som för inredningen. Härifrån blickar du ut över sjön Emten och i fonden berget Billingen. Här finns plats för tolv personer. Är ni ett större sällskap än så, dukar vi istället i salongen med plats för fler. Kontakta Margaretha, för att få ett passande förslag på måltid till just ert sällskap.
Foto: Studio Meka

