Vi bor mitt i ett fantastiskt skafferi i Skaraborg mellan Vänern och Vättern och det skafferiet vill vi använda så mycket som det går. Ingredienserna till matlagningen väljs med omsorg. Det är vilt, svamp och bär från skogen, fisk från Vänern och Vättern, grönsaker, örter, frukt och bär från vår köksträdgård samt potatis, honung och rotfrukter från matproducenter i vår närhet. Med utgångspunkt från allt detta goda skapar vi en 5-rätters och en 3-rätters meny.
Njut av en god middag hos oss och somna sött i en av våra smakfullt möblerade dubbelrum. Bord i restaurangen kan även bokas utan övernattning om ni är ett sällskap på minst fyra personer. Boka en helhetsupplevelse på vårt pensionat med en övernattning i något av våra vackra dubbelrum.
Pris: 750:-/person
Vinpaket och alkoholfritt dryckespaket tillkommer.
5-rättersmeny
VILTKORV & VILDA BLAD
NÄSSLOR & HONUNG
GÖS & GRANSKOTT
SADEL & RAMSLÖK
RABARBER & VILDBLOMMOR
Pris: 525:-/person
Vinpaket och alkoholfritt dryckespaket tillkommer.
3-rättersmeny
FILLIOSTUS
Potatis, honung
VILTSTEK
Vinbär, selleri
HALLON
Bär, havreflingor
Välkommen att kontakta Margaretha för förfrågningar och bokning på mobil 073-182 79 96 eller maila fredriksonspensionat@eggby.net
Vi har satsat på vår restaurang och gjort inredningen i glasverandan lite mer rustik än tidigare för att passa till temat med naturen som inspiration. Här finns plats för tolv personer. Är ni ett större sällskap än så, dukar vi istället i salongen med plats för fler. Kontakta Margaretha, för att få ett passande förslag på måltid till just ert sällskap.